Skoleåret 2019-2020

• Start fredag d. 29. maj
  • Slut mandag d. 1. juni

Generelt omkring ferieplanen

Ferien slutter den angivne dag. Vær opmærksom på, at det er denne dag, eleverne forventes at komme tilbage på efterskolen om aftenen. Dog er der – som anført ovenfor – dage, hvor eleverne skal være tilbage på efterskolen allerede klokken 14.

Sommerferie/afslutning finder sted lørdag d. 27. juni. Her er der dimission på efterskolen, hvorefter eleverne tager hjem på sommerferie.

Med mindre andet tidspunkt er anført gælder følgende:

Ferier og weekends starter ved undervisningens ophør kl. 14:45 på fredage.

Såfremt ferien starter en anden dag end fredag, starter ferien ved undervisningens ophør kl. 15:00.

Eleverne skal ved hjemrejse i ferier og weekends forlade skolen senest kl. 16.00.

Eleverne kan efter ferier ankomme til skolen tidligst fra kl. 16:00 med mindre andet er anført.

Skolens bus afhenter eleverne på Grenå Station søndage kl. 19:45 og kl. 20.45 og ligeledes på ankomstdagen efter ferier.

NB. I påskeferien, St. Bededagsferien, Kr. Himmelfartsferien og i pinsen er skolen ikke lukket. Eleverne kan opholde sig på skolen, såfremt de ønsker dette​.