Ledig stilling for støttefunktioner

Ledig stilling på Efterskolen Helle

Vi søger pr. 1. august 2018 en medarbejder til at varetage støttefunktioner, kontaktelever samt valgfagsundervisning og nattevagt på Efterskolen Helle. Der er tale om en fast ansættelse på fuldtid. Om morgenen vil der være nogle arbejdsopgaver omkring medicinomdeling, vækning af elever samt morgenmad, som nattevagten skal varetage. Der vil være et tæt samarbejde med pædagoger og lærere, vi har ansat i tilsvarende stillinger.

Dele af vores elevgruppe har behov for støtte og vejledning i forhold til social kompetence, trivsels- og kontaktvanskeligheder, overbliksvanskeligheder, medicin, personlig hygiejne eller forskellige praktiske opgaver. Støtteopgaverne ift. den enkelte elev er på forhånd aftalt med forældre og socialrådgiver og vil være nøje beskrevet. De mangeartede arbejdsopgaver fordrer at kunne arbejde selvstændigt og evne at bevare overblikket.

Vi….
- er en specialefterskole med ca. 100 unge med særlige behov og særlige læringsforudsætninger
- er en praktisk-musisk-kreativ og prøvefri efterskole
- har en engageret og faglig kompetent personalegruppe
- har en veludbygget skole med gode faciliteter

Du…
- er uddannet pædagog, lærer eller har anden relevant uddannelses- og erhvervsbaggrund

- brænder for at arbejde med unge mennesker og har lyst til efterskolelivet
- har erfaring med og lyst til at arbejde med vores særlige elevgruppe
- er fortrolig med at beskrive og evaluere elever mundtligt og skriftligt
- er robust både fagligt og personligt
- besidder en naturlig autoritet

- kan arbejde selvstændigt

- har gode samarbejdskompetencer

Ansættelse og løn i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist torsdag den 21. juni 2018 kl. 12.00. Ansøgninger med relevante bilag bedes sendt

elektronisk til: kontor@efterskolenhelle.dk.

Der er et Åbent Hus arrangement på skolen for ansøgere mandag den 18. juni kl. 18.00.

Efterskolen Helle, Dyrehavevej 28, Gjerrild, 8500 Grenå.

Tlf: 8638 4466 E-mail: kontor@efterskolenhelle.dk

Dyrehavevej 28, Gjerrild, 8500 Grenå.​​

Tlf: 8638 4466​E-mail: kontor@efterskolenhelle.dk

www.efterskolenhelle.dk