Fritid​

Fritiden er en vigtig del af efterskoletilbudet, og eleverne skal her opleve et meningsfuldt fællesskab i et fordomsfrit og mobbefrit miljø. Det er skolens mål at hjælpe eleverne til et aktivt voksenliv. Vi ønsker, at alle skolens elever bliver stimuleret til virkelyst og oplever et indholdsrigt liv.

Eleverne skal selv administrere deres frie tid, men det er vores hensigt at støtte dem til en aktiv fritid. Dette gør vi bl.a. ved at have faste aftenaktiviteter indenfor idræt og kultur samt ved at være igangsættere af spontane aktiviteter. 

Eleverne skal have mulighed for at være sammen med deres venner omkring de aktiviteter, der hører ungdomslivet og ungdomskulturen til. Det kan være hygge og afslapning på værelset eller med Playstation og fjernsyn. Skolen og landsbyens faciliteter giver dog også mange muligheder for sport og bevægelse. Eleverne bruger meget af deres fritid med fodbold, basketball, badminton, hockey, rulleskøjter, cykelture, billard, ture til Grenaa, bordtennis, dans, bål og sang.

Tilbud
Mandag til torsdag er der aftenskoletilbud som eleverne kan melde sig til. Dog skal de mindst deltage i to pr. uge.

Eksempler på aftenskolehold kunne være: Svømning, Skydning, Boldspil, Fiskeri, Band og Kreativt Værksted. De forskellige tilbud skifter hen over året.

Weekend
Hvis eleven bliver på skolen i weekenden, vil der være en fælles aktivitet lørdag, som eleverne forventes at deltage i.

​​

Tag et kig ind i værelse 20 med Google

Adresseoplysninger

Efterskolen Helle

Dyrehavevej 28

8500 Grenaa

CVR: 15322101

Tlf.: 86 38 44 66

kontor@efterskolenhelle.dk